Sunday, March 25, 2007

Mladi kreativec 2007

Na letošnjem Slovenskem oglaševalskem festivalu sva s kolegom Blažem Ritmaničem (oblikovalec) postala zmagovalni par v kategoriji "Mladi kreativci".

Tema je bila "Obvladovanje stresa in mladi", katere sporočilo naj bi izražalo "...pozitiven pogled na svet kot ena od strategij za spoprijemanje s stresom."

Za nagrado se bova z Blažem junija udeležila oglaševalskega festivala v Cannesu, kjer si bova prizadevala za ponovno zmago!

Rad bi se zahvalil staroslovanskim bogovom Svautovitu, Svarogu in Byelunu, ki so nabrcali moje praprednike, da so se odločili za dolgo pot čez Karpate ter se na koncu vendarle ustalili na mestu, kjer se je čez nekaj tisočetij nek prapotomec vendarle odločil, da bi bilo fino, ko bi si omislili oglaševalski festival.

Zahvalil bi se tudi nekaj milijonom malih sivih celic, ki so storile svoj konec, da se je njihov lastnik na odru med prejemanjem nagrade lahko bebavo hihital.

Na koncu pa bi se zahvalil še naši kreativni direktorici na Formitasu - Ani Ivandič - ki nama je z Blažem tri tedne disala bedne ideje, da sva na koncu končno le prišla do zmagovalne.

4 comments:

Anonymous said...

Čestitam!

Anonymous said...

Takisto jaz. She na nadaljnje dobre ideje!

Pika said...

Še direkt - če je žena slučajno pozabila prenest - ČESTITKE!!!
Neža

LONELY RIDERka said...

oh, cestitam! Pa se mnogo dobrih idej!