Sunday, October 15, 2006

Vitez Rupar

“Janša mi je čestital…”, se je pohvalil Pavel Rupar potem, ko ni prijavil dveh stanovanj in jih zatajil protikorupcijski komisiji, se fizično lotil domnevne ljubimke in Direktovega novinarja ter se zato “častno” odpovedal poslanskemu mandatu, češ, da se bo tako ognil političnim konotacijam preiskave njegovih spornih dejanj. Seveda se ne misli odreči svojemu županskemu mandatu in kaj to dejstvo pomeni? Da še vedno zaseda politično funkcijo in, da bo posledično preiskava še vedno nosila politični predznak…Sploh pa od kdaj se barabam čestita? Tako bolanega spina pa že dolgo ne…Rupar je izpadel kot pravi heroj!

Že skoraj teden dni polni časopise, konec tedna je bil zvezda televizijske oddaje Trenja, in bil je večkrat tudi prva novica tv Dnevnika, čeprav so se v svetu pa tudi doma dogajale mnogo pomembnejše stvari. Ker je goljufal in pretepel žensko, se o njemu govori bolj kot o obhambhnem ministhu Kahlu Ehjavcu, ki spet za neznano količino denarja kupuje avijon za slovensko vojsko.

No…Roko na srce…Rupar seveda ni sam odstopil, pač pa mu je to ukazal alfa samec, da bi s tem predstavil svojo stranko kot boljšo od tiste, za katero je rekel, da je vladala 15 let na 60 let podlage, pri čemer je pozabil, da je bil nekoč sam tako rdeč kot vsi ostali v tistem času.

In ne pozabimo, da je bil prav Rupar tisti, ki je pred časom imel vulgarno pridigo v parlamentu, v kateri je dve poslanki pozval na pregled mednožja za identifikacijo spola. Poslanec in župan, ki si dovoli takšne izpade, in ob utaji premoženja protikorupcijski komisiji, kršenju zakonov, pretepanju pripadnic nežnejšega spola in očitnem patološkem laganju, niti slučajno ni primeren za reprezentacijo svojih volilcev, še manj državljanov in interesov države. Ne medijsko pozornost, arest si zasluži!

7 comments:

Anonymous said...

...niti slučajno ni primeren za reprezentacijo svojih volilcev...

Očitno je v Sloveniji še kar nekaj takšnih osebkov. In zakaj ne bi smeli imeti pravice do svojega predstavnika?

Čukmajster said...

Meniš, da bi potem (poleg grobjanov in goljufov, ki naj bi jih zastopal Rupar) morali imeti tudi pedofili ali pa morilci svoje predstavnike v parlamentu?

Anonymous said...

Narod ima oblast kot si jo zasluži, če se z njo ne moreš poistovetiti je bolj tvoj problem kot problem volilcev P. Ruparja.

Čukmajster said...

Oblast naj bi vladala med drugim tudi z zgledom... Je to zgled, ki ga narod potrebuje? S takimi predstavniki bomo težko postali "svetilnik Evrope" - kot je vlogo Slovenije napovedal J.J.

Anonymous said...

Verjetno bomo točno tak svetilnik kot bomo sami hoteli... Narod ima na volitvah vedno prav, pa čeprav ima narobe.

Čukmajster said...

"Narod ima na volitvah vedno prav, pa čeprav ima narobe."

Tole je pa najbolj recitirana floskula letošnjih volitev, ki nima nobenega pravega smisla in je povrh vsega še popolnoma fatalistična. Tako država ne napreduje...

Osebno menim, da bi se morali izogibati politikom, ki goljufajo, ker jim to pač omogoča položaj, in uporabljajo pesti, ker domnevajo, da jih pred vsem ščiti imuniteta.

Anonymous said...

Svetilnik Evrópe.

Svetilnik si je moč razlagati na dva načina. Lahkó rečemo, da ladje vódi, lahkó pa rečemo tudi, da ladje opozarja: "Nepre blizu, nepre blizu!!!"